Skip to main content
0

Optimaal genezen na een cosmetische behandeling

  • Verminderde kans op infecties
  • Minder kans op blauwe plekken en zwelling
  • Ondersteunt de natuurlijke wondheling van de huid
Bestel nu

Aanbevolen door cosmetisch artsen

Injectables Aftercare is de eerste en enige homeopatische arnica crème, die speciaal is ontwikkeld om de huid op natuurlijke wijze te herstellen na cosmetische behandelingen. De bewezen effectieve bestanddelen van Injectbales Aftercare zorgen ervoor dat het natuurlijk herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund. Dit verminderd de kans op blauwe plekken, zwelling en infecties.

Toepassingen

De huid is vaak onrustig na een cosmetische behandeling. Je huid kan blauw kleuren, gezwollen zijn en strak aanvoelen. Injectables Aftercare wordt na een behandeling met botox en fillers op de intacte huid gesmeerd voor een optimale verzorging. Door de crème gaat je huid weer soepel aanvoelen, nemen blauwverkleuring en zwelling af en heb je minder last van pijn.

Injectables Aftercare vervangt op geen enkele wijze medische zorg. Bij klachten is het verstandig om een arts te raadplegen.

Ontdek meer

Ingrediënten

Injectables Aftercare is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, die in combinatie zorgen voor een optimale genezing van de huid na cosmetische behandelingen. Zo werkt groene thee ontstekingsremmend, vermindert arnica montana blauwe plekken en zwelling, houdt arganolie de huid zacht en soepel door celvernieuwing te stimuleren en ondersteunt smeerwortel het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

Ontdek meer

Ingrediënten

Injectables Aftercare is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, die in combinatie zorgen voor een optimale genezing van de huid na cosmetische behandelingen. Zo werkt groene thee ontstekingsremmend, verminderd arnica montana blauwe plekken en zwelling, houdt arganolie de huid zacht en soepel door celvernieuwing te stimuleren en ondersteunt smeerwortel het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

Ontdek meer

Toepassingen

De huid is vaak onrustig na een cosmetische behandeling. Je huid kan blauw kleuren, gezwollen zijn en strak aanvoelen. Injectables Aftercare wordt na een behandeling met botox en fillers op de huid gesmeerd voor een optimale verzorging. Door de crème gaat je huid weer soepel aanvoelen, nemen blauwverkleuring en zwelling af en heb je minder last van pijn.

Injectables Aftercare vervangt op geen enkele wijze medische zorg. Bij klachten is het verstandig om een arts te raadplegen.

Ontdek meer

Bestel nu Injectables Aftercare voor de beste genezing na cosmetische behandeling

Bestellen