Skip to main content
0

ToepassingenBotox

Botox wordt gebruikt om de activiteit van de spieren te verminderen. Dit wordt gedaan door middel van een injectie in de spier die rimpels veroorzaakt. Voorbeelden van plekken waar deze injecties worden aangebracht zijn bijvoorbeeld de spieren die worden gebruikt om te fronsen, lachen of verbaasd te kijken. Door geïnjecteerde botox kunnen blauwe plekken of zwelling ontstaan. Door de huid te behandelen met Injectables Aftercare na de botox behandeling kun je zwelling en blauwverkleuring van de huid tegengaan.

Fillers of injectables

Het gezicht verliest vanaf het 25ste levensjaar volume. Door de rimpels in het gezicht op te vullen, kun het verloren volumeverlies compenseren en je uiterlijk behouden. Op verschillende punten in het gezicht worden injecties aangebracht, zodat het volume verlies wordt hersteld. Doordat we veel vaatjes in ons gezicht hebben, kan de injectie voor blauwe plekken zorgen. Ook kan op de plek waar de naald de huid heeft geraakt een infectie ontstaan. Door de intacte huid te behandelen met Injectables Aftercare verminder je de kans hierop en bevorder je het natuurlijke herstel van de huid.
Overige behandelingen

Na een cosmetische ingreep of laserbehandeling kan de huid schraal en droog worden. Er kan korstvorming ontstaan en de huid kan strak aanvoelen. Om de huid soepel te houden, kan er op de intacte huid Injectables Aftercare worden aangebracht. Dit biedt optimale ondersteuning en bevordert de natuurlijke genezing van de huid.

Bestel nu Injectables Aftercare voor de beste genezing na cosmetische behandeling

Bestellen