Skip to main content
0

IngrediëntenGroene thee: vermindert de kans op infectie

Groene thee wordt gemaakt van de bladeren van de ‘camelia sinesis’ plant. Het bevat antioxidanten die de toename van NF-kappaB (een stof die ontstekingen opwekt) vermindert. Groene thee gaat daardoor ontstekingen tegen en vermindert de kans op infectie na een cosmetische behandeling.

Smeerwortel: stimuleert celdeling en herstelt de huid

Smeerwortel is een plant die onder meer allantoïne bevat. Deze stof veroorzaakt een prikkel, waardoor celdeling wordt gestimuleerd en beschadigd weefsel zich herstelt. Smeerwortel zorgt voor een optimale en snelle genezing van beschadigde huid.
Arnica montana: remt ontstekingen en helpt wondgenezing

Arnica montana is een bergplant die helenaline en dyhydrohelanine bevat. Deze eiwitten remmen enzymen die ontstekingen veroorzaken. De plant ondersteunt daardoor bij wondgenezing en heeft pijnstillende, antibiotische en ontstekingsremmende eigenschappen.

Arganolie: herstelt de huid en remt ontstekingen

Arganolie wordt geperst uit de pitten van de arganboom. De olie bevat Omega-9 en Omega-6. Deze vetzuren zijn nodig voor de productie van prostaglandine, een lichaamseigen ontstekingsremmer. Daarnaast is arganolie rijk aan vitamine E, dat de huid beschermt en huidveroudering tegengaat.Bestel nu Injectables Aftercare voor de beste genezing na cosmetische behandeling

Bestellen